lørdag den 25. februar 2006

2006.02.25 Blank i bakken

Igår aftes ringede Peter Kirkby og spurgte om jeg var klar til at tage ud og fiske? Om jeg var, eller... vent nu lige, for vejret er ikke så kanon for tiden og vinden og frosten. Pyt med det, forsikredes jeg, i den anden ende af røret. "Jeg kender et sted".

Således blev det at vi mødtes på dette sted og fiskede det bedste vi havde lært. Jeg havde en følger tidligt om morgenen, men der skete ikke noget før jeg så nogle fisk markere sig og vi byttede til bobleflåd og flue. I andet kast snuppede jeg en blank på omkring 2 kg. som bar tydelige mærker efter et garn. Den fik friheden og så fik Peter fisk på, inden jeg nåede at kaste igen. Denne, også blank på omkring 2 kg. "Jamen, jeg sagde det jo", forkyndte Peter, mens jeg gloede på ham med vantro øjne. Og så troede vi ellers at dagen skulle gå bonanza i fisk, men gæt selv.

Ja, nemlig ja! Ikke flere fisk og da vi skulle hjem ved 16 tiden skulle vi lige se hvad vores rev-kammerater lavede. I kikkerten fightede den yderste mand fisk. Den landede han og gik ud igen, hvorefter han tog endnu en fisk. Peter og jeg havde ikke mere tid og skyndte os hjem, uden et ord om hvad vi lige havde set.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar