lørdag den 18. februar 2006

2006.02.18 Hit med en sympatifisk

Jim, David og jeg var kørt mod Österlen fredag aften med bilen fuld af fiskegrej og god mad. Afgang Trelleborg og ankomst efter ca 2,5 time til Vik. Det var 1,5 time mere end forventet. Årsag: Sne!
Rigtigt meget sne. Fra Ystad væltede det simpelthen ned og da vi kom frem til vejen, mod huset, var det fuldt stop. Vi var kørt fast, hvilket betød at vi skulle skubbe. Det skulle vi flere gange og da bilen til sidst sad helt fast i 30-40 cm sne, måtte vi bære udstyret resten af vejen op til huset.

Madtid. T-bone steaks og nogle ordentlige store nogle af slagsen! Så kan det godt være bilen sidder fast et par gange og turen er lang, men en velhængt bøf og god rødvin + en masse øl, opvejer den slags småting.

Men ak, bøffen smagte af sure sokker og brændt plastic, og lige pludselig var den ventede store oplevelse gravet ned på det skammeligste. Øv...

Kartofler og champignoner blev aftenens kanon måltid og efter indtagelse af lidt drikkevarer, var vi efter kl. 23 helt enige om at bilen ikke skulle sidde fast til imorgen. Ergo, på med waders og afsted, nu med extra franskbrød under armene. Bilen kom fri efter en hård kamp. Hvilken sejr! Men...
Hvem havde smækket døren og glemt nøglen indenfor?

Nå, jo fiskeriet. Vi fangede (næsten selvfølgeligt) intet på de 3 pladser vi besøgte i løbet af dagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar