lørdag den 11. februar 2006

2006.02.11 Tomt igen

Tiden går. Der er lige gået en måned uden fiske...

Idag havde jeg tid, så Kenn og jeg stævnede ud lidt over morgen, og lidt før formiddag i skyfrit vejr, svag fralandsvind (NV) og frostvejr. At det blev en svær dag, var jeg ikke i tvivl om, men at vi slet ikke havde kontakt med noget som helst, havde jeg dog ikke forventet.
3 pladser blev affisket. På den første havde vi det for os selv i 2 timer, inden 6 (seks) danskere skulle ned og se hvad vi lavede - ikke noget med at vælge de tomme pladser vi kunne se, i nærheden, nej nej.

Kenn og jeg valgte at køre derefter, dog skulle vi lige have bilen møvet ud mellem de 2 gange danskere, der havde været så flinke at levne hele 20 cm. ved hver ende af bilen og ingen udsyn på den lange parkeringsplads. Mange tak for udvist hensyn!
Vandtemperaturen var 1 grad, ligeledes ved stop to, hvor vi fik en time til at gå. Den eneste plads jeg troede lidt på i løbet af dagen, da der var mere gang i vandet. Men al form for kontakt til fisk udeblev, således også på den sidste plads, hvor Kenn måtte bekendtgøre at han var blevet våd i buksen og dermed stoppede vi dagens fiskeri...

Kasper var ude med 3 mand. De mødte andre folk, der kunne fortælle om absolut ingen kontakt til fisk. Dog havde Kasper og co. heldet (?) til at løbe ind i hele 5 fisk i løbet af dagen. 3 blanke undermålere og 2 sorte. Premierefisket med mit nye blink, for et sådan har jeg lavet, gik rigtigt godt, både i vandet og i luften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar