tirsdag den 31. januar 2006

2006.01.31 Mere snak

Når der kommer rimfrost venter jeg bare på at den efterfølgende dag skal blive skyfri, så man kan tage nogle billeder - hvis man altså har fri. De dage jeg har haft fri, har det desværre været temmelig skyet og rimfrost´et. Altså ikke det bedste fotovejr. Derfor et billede af naboens birketræ, taget med lang lukketid, kl. 23 om aftenen.

Jeg har arbejdet meget på det sidste og har ikke fisket i 14 dage nu. Rimelig træls, men sådan må det være nu engang. Jeg tror dog ikke at jeg er gået glip af noget, idet de få fangster jeg har hørt om, kun har gået på mindre blanke og sortfisk. Men derfor kan det jo godt trække lidt i mine waders, så jeg håber DMI tager helt fejl, når de lover -10 gr. til weekenden.

Nu er det ganske vist en fiskedagbog, og ikke fugle-ditto. Men jeg syntes alligevel jeg vil bringe endnu et billede af en fugl. Denne gang, intet mindre end en vibe. Ja, se godt efter, for det er det altså. Den fløj rundt nede på Sydkysten hvor jeg mødte Kenn den anden dag (også han uden fisk) og ærlig talt, så tror jeg den må være godt rundforvirret. Jeg er, for det er ikke ligefrem forår der er på vejr programmet de næste par dage.

Eller er det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar