søndag den 14. maj 2006

2006.05.14 De er der


Jeg fik lige tid til en kort aftentur. Tiden gik mest med at finde fiskbart vand, efter jeg havde opgivet at få fiskebilen igang.

Allerede i første kast havde jeg hug. At det ikke var hornfisk afslørede hvirvlen i vandet, som en større skygge efterlod, og så var jeg supertændt. Lige pludselig var de følgende hug kun fra store blanke havørreder. Men det eneste der skete var at netop hornene kom ind. Da klokken var ved at være "gå-hjem-tid", skulle jeg dog lige have et par kast på det ene hjørne af revet og så fik jeg endelig en rigtig salmo trutta. 

Hele 20 cm "blankfisk" (wow) havde forgabt sig over mit søm - endda med alle 3 kroge i gabet.
Vendte skuffet hjemover efter yderligere 2 følgere lige havde gjort mig opmærksom på at de også fandtes i modellen større derude...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar