mandag den 22. maj 2006

2006.05.22 Tordenfiske


Selvom det har blæst en del, var muligheden vel til stede for at finde lidt klart vand langs Sydkysten? Nej, ikke sådan bare lige, desværre. Men på en enkelt plads havde vinden da ikke møget (møjet?) det hele til, og udover et par store svømmende tangbuske, kunne sømmet fiskes næsten helt ind uden de helt store problemer. Hornfisken var gladeligt på plads. Jeg havde virkelig også glædet mig SÅ meget til at den første huggede... helt sikkert! Men efter de sædvanlige hiv og stød i blink og line, var det rigtige hug der kom, ikke fra et horn. Det kunne mærkes med det samme og efter en god fight kunne jeg lande en flot (næsten) blank nedgænger på omkring de 60 cm. Den var virkelig kommet i god form efter gydevandringen, men røg selvfølgelig ud igen.

I troen på flere havørreder, undlod jeg at hidse mig op over de 3 horn der efterfølgende huggede rent på sømmet, da jeg bare ventede på de rigtige hug - der udeblev.
Men jeg fik da en flot aften med på turen og så lige en lille gang torden. Desværre ingen lyn til fotoalbummet - så meget tordnede det heller ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar