onsdag den 13. juni 2012

2012.06.13 Test af nyt

En af de få dage i april, hvor fiskene gik til hugget og jeg troede jeg havde det hele på plads, mistede jeg en temmelig god fisk på buldoflådet, som jeg netop havde skiftet til, efter en første time med alt for mange følgere og alt for få hug på blinket. Til formålet blev siden indhandlet en decideret buldostang, som ikke var for tung og ej heller for vild. SÅ store er fiskene heller ikke.

Min Edge model økseskaft-et-eller-andet blev derfor taget med på kysten og testet med Stella´en. Ville det gå? Kunne jeg lide denne stang, nu til spin, da Lesath´en var knækket? Njarhh... jeg er jo ikke ligefrem en tester af grej, ikke mindst fordi smag er så individuelt som det kan blive. Men jeg kan anbefale, derimod. Og min anbefaling er helt klart at overveje den Lesath AX til kysten. Den koster, men er pengene værd. Edge er også en fed stang, hvis du er til det lidt stivere. Selv blev jeg skuffet da Sandgrævlingen tordnede ud over vandet. Ikke alene over de 16 grader og det løsrevne tang. Ej heller over det grumsede vand, for hvorfor skulle jeg da have det samme drømmevand som jeg igår alt for tidligt måtte forlade ufrivilligt? Næææh... fordi Edge´n ikke er en Lesath. Den er stivere i toppen og føles slet ikke ligeså nem at fiske med. Alting kræver tilvænning, men alligevel var jeg ikke særligt tilfreds. Inden jeg dropper den helt, skal den dog testes noget mere. Ikke mindst på en dag, det rent faktisk går at fiske, for dagen idag var alligevel for oprørt i det våde element. Øv, hvor jeg var ærgerlig. Igen. Det rigtigt fede sommerfiskeri er så hurtigt slut hvis det bliver alt for varmt og trods en temmelig skuffende indledning på den første sommermåned for sol- og varmeelskerne, så er temperaturen ikke på vej ned ligefrem

Ingen kommentarer:

Send en kommentar