fredag den 29. juni 2012

2012.06.29 Tååården

En ting er sikkert. Rent forsikringsmæssigt skal jeg selvfølgelig dækkes ind, men derudover skal jeg så meget have en bolig der ligger i den dybeste og grummeste tordenzone, næste gang der skal flyttes. Godt nok træls at bo i "free from thunder" zonen. Alt går udenom. Alt. På radar billeder fra alle vejrtjenester kan det se nok så vildt ud. Hu hej og skraldebang, men uha nej. Når det står for døren, så stopper det. Drejer af. Går uden om. Vender (arhh næsten) og andet.

Skete det sidst? Ja. Forrige gang? Ja... Hvor tit? Ja... eller jeg mener, næsten altid.
Også idag.

Uden kørekort (altså det lå derhjemme) begav jeg mig afsted med et fuldt ladet kamera og en fuldt ladet mobil. Jeg havde kun glemt at tanke bilen.

Så gnistrede det lidt og så fik jeg skudt 1026 billeder af. Og gemte 12. Sikke et uvejr. Jeg håber DMI en dag stopper med deres varsler, når det for alvor bliver vildt. Det her fis her... kan jeg altså ikke rigtig tage seriøst.

Jeg er ikke engang tør i tøjet endnu. Men tordenvejr? Det fik jeg ikke meget af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar