søndag den 5. januar 2014

2014.01.05 Aunä...

"Aunä"... det vældigt skånske ord står og blinker på min skærm og forsøger (ihvertfald fra afsenderens computer) at berolige mig om at jeg ikke er uheldig, en nybegynder, en beskøjter, en helt igennem utrolig uheldig lystfisker... men bare en "har-lige-IKKE-ramt-fiskene lystfisker" og at de nok skal komme. "Aunä"...
Jamen de kommer da. Det gjorde de også i fjor. Lige omkring d. 01. maj. I øvrigt et bevis for at jeg ikke var i Fælledparken!

Nå men... Urban fortalte om pænt vand. Vældigt pæne bølger og selv var han også lidt pæn, sagde han. Men fiskene ville ikke lege med ham. Da jeg sad i bilen tænkte jeg at jeg ville overraske ham, så da jeg skrev at jeg var der om et par minutter, så var jeg overrasket over at han svarede "jeg kører nu". Sådan lidt afvisende, næsten. Gad vide om fiskene havde det ligeså? Med mig altså.

Urban var kørt. Nåede at blinke til ham og han vinkede da også. Fiskene var åbenbart også kørt. Jeg gik ihvertfald en runde over revet i meterhøje bølger og mærkede ikke en fis. Så skiftede jeg blink, gik en tur til over revet og håbede at der ikke var søskende til den ko der forleden var drevet i land. Jeg mener, hvem filan gider vade med en ko? Det er alligevel en stor klods at lege bølgebryder med. Men der var ingen køer. Hverken i vandet, efter mit blink for at hugge eller til revet hvor jeg fiskede. Måske fordi der ingen fisk var? Runde 3 og 4 bidrog med en "knækket" negl. Jeg skriver det for at sige at det skete. Ikke for så meget andet. Men det gjorde ondt, da varmen i fingrene kom tilbage. For der skete ikke så meget andet, end at jeg droppede telefonen med mine kolde fingre. J*vla skit!
Vandet var 5 grader. Luften det samme, men da vinden tog til i runde 5 og der stadig intet var sket, så føltes det ikke som 5 grader... nærmere minus 5 af slagsen. Vinden tog endda meget til og mine 20 gram gjorde ikke meget gavn mere. Det syntes jeg heller ikke jeg havde gjort og lidt undrende kørte jeg hjem fra kysten.
Går der lang tid, før jeg får min premiere fisk? Aunä...

2 kommentarer:

  1. Køer? Drivende køer? Det er pænt underligt.... og pænt sjovt. Har lige siddet og klukket over det i et par minutter. Muh!

    David

    SvarSlet
  2. Don´t ask, men jeg har faktisk været bange for at vade ind i een på kysten. Eller mere, da de sidste par dage har været ret hårde i vejret, at det var en ko der drev ind i mig. En stor følger...
    Muuuh muuuh muuuh. Muh muh Oh my god. They killed Kenny!

    SvarSlet