mandag den 20. januar 2014

2014.01.20 Men så er der rav!

Tja.. der er ikke noget at lægge skjul på, medmindre man absolut ikke følger med i hvad der sker derude. Fiskeriet forleden havde jeg gerne afløst med en fisketur dagen efter, lidt mindre vind måske - men så i hvertfald med neoprenwaders og klædt bedre på til lejligheden. Men sådan kan vi vist roligt sige at det ikke gik. Vinden tog vildt meget til og var det ikke fordi Kasper så venligt fortalte at han faktisk havde kunne fiske 1 time på Sydkysten, så ville jeg påstå det var umuligt.

Hvad der ikke er umuligt, er at lede efter rav når vinden så er som den er. Den er nemlig østlig og det er noget der giver rav. Det gør vind generelt, men østlige vinde er simpelthen det bedste.
Jeg erfarede så idag, at den ikke behøver tage af, som jeg ellers plejer at sige. Men jeg kunne ikke holde mig hjemme, alene fordi jeg trængte til frisk luft og så stod jeg midt i en stor bred dyne på 60 cm i dybden og 6 meter ud og vel 20 meter i bredden. En dyne af muslingeskaller, gammelt træ, tang, grene, nødder af diverse karater - og rav. Faktisk masser af rav. Men jeg savnede som forleden med alle havørrederne, noget størrelse. Man skal aldrig klage over det man får og du hører ikke en klage herfra, men for søren hvor havde jeg gerne set en ordentlig børge lande i lommen.
Min rav kammerat tog også en lommefuld med hjem - ligeledes han uden de store klumper, men vi var enige om at vi aldrig havde set så tæt et område før. Det blev til 123 stykker til mig og med det største på 18 gram. Imorgen skal jeg så liiiige derud igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar