fredag den 20. marts 2020

2020.03.20 Den dårligste AfterWork nogensinde

Jeg var lidt stolt af mig selv og min hurtighed igen - specielt fordi jeg stort set overholdt fartgrænsen hele vejen! Men fra jeg havde talt med Javier og sad foran computeren i shorts på min hjemmearbejdsplads, til jeg parkerede bilen i fuld mundering, var der ikke gået mange minutter.

Men ham der stod der med den store blinkende gennemløber... det var da ikke Javier, var det?

Det var først da jeg vadede ud, at jeg så det faktisk var ham. Ham og hans OLR woblere, der i dag var byttet ud med en større gennemløber i krads farve. Jeg tænkte ikke mere over det - hvilket var dumt - men gik nedover revet med hans "jeg har taget 4 i dag og 1 til mens du var på vej" i tankerne.

Der skete ikke en skid. Jeg kastede og pillede ålegræs af. Måske var der noget der mindede om en følger og så fløjtede Javier - dagens sjette fisk var gået til biddet. Så kunne jeg også, tænkte jeg, og fortsatte nedover.

Tilbage, efter en lang affiskning, fik jeg en våd karklud i ansigtet. "Ja, jeg har taget 5 mens du gik dernede". Javier var oppe på 10 nu - 5 styk mens jeg gik med ryggen til.

Jeg gloede dumt på hans skinnende bedrag og tænkte om det virkelig var det de ville have i dag og byttede min OLR Kutling ud med Slim Tobis. Men det var tydligtvis ikke min dag. Under min affiskning den anden vej, havde jeg givetvis en følger som også huggede - Javier tog endnu en fisk og bestemte sig for at nok var nok. Tilbage stod jeg og gloede lidt fåret ud på havet. Det er godt nok ikke ofte jeg får prygl, men i dag var en sådan dag. Jeg bestemte mig for at give det et par minutter til på netop Javiers standplads og dæleme om ikke fiskene var her. På 4 kast havde jeg 4 hug og en følger - men ingen der på nogen måde stolede på min mørkt skinnende bedrag, som var det eneste "blanke" jeg havde med ud.

Det er da sidste gang jeg har så travlt ud af døren at jeg glemmer mine Silling derhjemme - men sådan er livet på kysten og selvom jeg var lidt forundret da jeg gik af vandet, smilte jeg også. De der havørreder er ikke altid lige nemme og det er lidt charmerende et eller andet meget lille sted ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar