lørdag den 1. januar 2022

2022.01.01 Så er fiskesæsonen i gang

Frivilligt blev jeg hjemme og fejrede nytår i Trelleborg uden krudt og kugler. Frivilligt! Smittefaren, vacciner til trods og en hel masse andet gjorde at min lyst faktisk var forsvundet og så er fyrværkeri i øvrigt dyrt, når man er som jeg. Jeg vil ikke nøjes med et lille sødt romerlys eller rispapirlampe... skal det være, så skal det fandme være. Men den svage svenske krone afholdte mig også for at bruge mine surt tjente penge i Danmark, nu jeg samtidigt er færdig med badeværelset oppe og skal til at renovere det nede. Det koster sjovt nok også penge...

Fiskeriet forresten! Jo men det er en kort historie i dag. Jeg ville have lagt mig tidligt, men så var Kim Larsen i gang på tv fra den gang han spillede live på Skanderborg og den koncert trak så ud til klokken 3 i nat. Jeg var pænt bøv da jeg kom op og bestemte mig derfor at gå en tur med hunden inden fiskeriet skulle starte.

Efterretningerne udefra var også vældigt få og de gik alene på følgere til den ene og et hug til den anden. Da jeg gik tur var der sol på vej og blå himmel i sigte, men da jeg sad i bilen havde tågen lagt sig i den vind der ikke var til stede. Og den tåge blev ikke mindre tyk ved havet, hvor jeg kun kunne skimte en person ude på revet til højre. Vandet så ellers fantastisk fint ud, indtil jeg tog de første skridt ud, der først afslørede at grumset ikke var til at se gennem og at der samtidigt lå en masse ålegræs. Jeg ville ellers have fisket det lave af først, men måtte vade længere ud for både at tjekke sigtbarheden og se om der var mindre ålegræs der. Ak... det blev til 2 kast og så gik jeg op og satte mig i stilheden på det tågede kontor.

Bestemte mig siden for at tjekke sigten ud længere nede af kysten, så jeg havde en idé for morgendagens fiskeri og den var heldigvis bedre.

Det var godt nok en unødig fisketur for de 2 sølle kast men hey... premieren afklaret og så havde jeg husket handsker (en venstre og en højre til med), jeg havde alt udstyret med og så smed jeg ingen blink væk. Og det er jo ikke så ringe endda!

Godt nytår kære fiskekolleger og kammerater!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar