lørdag den 27. januar 2024

2024.01.27 Årets første...

... fisketur! 

Endelig flovede vinden og frosten havde sluppet sit tag i en periode. Præmiereturen kunne endelig finde sted og da jeg rullede ud af byen, genkaldte jeg samtalen med fødselsdagsbarnet Javier minutterne inden, men samtidigt så ville jeg bare ud. "Vandet er total grumset her og det er grumset og fuld af ålegræs der" og mens vi talte, rullede han ned til en tredje plads hvor der så stod 2 på den ene pynt og netop som han stoppede bilen, gik der yderligere 2 ud på den anden pynt. Så kørte han hjem og jeg overvejede om den præmiere tur overhovedet skulle finde sted, men det ville være lidt ærgerligt ikke at få fisket i januar overhovedet.

Og det var grumset. Ikke overdrevet, men lidt for meget af det gode, trods at jeg i højvandet kom 3/4 dele ud på revet. Der var ikke rigtigt tegn på bedring en kastelængde ude, præcis som Javier havde sagt men det fik en halv time hvis nu man skulle være heldig.

Plads nummer 2 var langt bedre i sigten. Man kunne se støvlerne i vand til over knæene og jeg fik lidt mere tro på det hele, men den knappe time jeg ofrede på pladsen, var ikke noget der lokkede havørreden ud af hullerne.

Jeg bestemte mig for at køre hjem og afvente at vandet skulle falde og vinden forblive ikke-orkanagtig, med et håb for morgendagen hvor der måske vil være lidt flere pladser at vælge mellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar