søndag den 27. februar 2005

2005.02.27 Mere tja


Vinteren er kommet.

Jeg elsker frost, fygende sne og smukke nætter, men ikke nu..! Det skulle have været i december og måske januar, men uden at det er kommet som en overraskelse er det altså kommet nu - i februar, hvor jeg altså er begyndt at lade op til forårssæsonen. Foråret starter officielt på tirsdag, d. 1 marts og imens nyder vi lige lige billedet af E6´eren og snemængderne. Der er mange driver fra snestormen i onsdags. Herligt vejr, men på tirsdag skal det altså være væk og fuglene skal bryde ud i sang og temperaturen stige til 5 gr. - Mindst!

Da jeg vågnede imorges tænkte jeg straks på at tage ud. Solen spredte sine stråler fra en skyfri himmel, men den kolde vind havde sænket temperaturen så meget at jeg blev hjemme. Jovist fanges der fisk, men jeg tager dem ikke. Det er altså for koldt til at jeg nyder det. Istedet kastede jeg mig over kødgryden - dvs. gryden har udtjent sit formål til kød og der er kommet metaller i den, som jeg forvandler til noget brugbart. Jeg har fiflet med nogle nye siliconeforme vinteren igennem og de skulle nu (endelig) stå deres test, hvilket de gjorde til fulde.

Imens fik fruen øje på nogle dyr med vinger hun ikke umiddelbart kunne navngive - de er ikke i vores fuglebog, så hvis der sidder en fjerbold derude et sted, så kast lige en mail eller skriv det i forum og fortæl hvad disse fugle er for nogle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar