mandag den 28. februar 2005

2005.02.28 Vabler


Jeg kunne ikke dy mig for at tage ud idag, trods at vi i nat slog bundrekorden herude ved at køre termometeret ned på 11,2 minus. Kl. 8 var det koldt, det var det også kl. 9, men da klokken var 10 var det ikke så koldt mere. - 2,5 gr. og stigende og da solen samtidigt var på, sad jeg lidt efter i bilen på vej mod Österlen. Johan havde snakket om grumset vand inden weekenden, men det kunne det ikke være længere, vel?
Jo.. det kunne det faktisk godt. Syd for Simrishamn var det så brunt som kun tøj kunne være det i 70´erne. Altså måtte jeg længere nordpå. Her mødtes jeg af lidt klarere vand (sigt på 1 meters penge) som jeg så gav chancen i et par timer, dog uden at mærke noget. Hvad jeg til gengæld godt kunne mærke, var at mine åbenbart sarte kontorfingre havde bygget 2 store vabler på tommel og pegefinger, efter gårddagens støberi - øv.
Sydkysten fik de sidste kast mens sneen begyndte at høvle ned. Jeg droppede fisket og spiste 2 korv med mos i Ystad istedet - imorgen er det forår og på billedet ses istapper parat til at forsvinde.
P.s. Man kan godt nå at spise 900 gr. Matador-mix mellem Trelleborg og Simrishamn. Jeg har selv prøvet det, men jeg gør det til gengæld ikke igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar