lørdag den 12. marts 2005

2005.03.12 Jo deeet


Jim havde ikke været på kysten i en måneds tid. Det var tid til fisk, mente han! Jeg, der havde holdt mig hjemme de 2 sidste uger, kunne ikke være mere enig.

Afsted gennem Skåne til Österlen. Vel fremme ved favoritrevene kunne vi konstatere at vandet var grumset, men heldigvis ikke mere end vi kunne fiske i det, og samtidigt bevare troen på det. Turen langs Sydkysten havde vist havet i flere forskellige farver. Det skiftede mellem helt brunt, til lysebrunt, samt rødt og sort. Alt sammen tang og bundmateriale, hvirvlet op af gårddagens hårde SV vind. Dér var alt fiskeri nok udelukket!
En halv times fiskeri fik Jim og jeg. Vejret der havde mødt os da vi kom, stille og fint, vendte pludselig 180 grader og sendte sne og endnu mere sne lige i hovedet på os, med den pludselige hårde NØ vind. Der røg den fisketur, kort og godt.

Vi kørte hjemover efter at have stoppet på en masse pladser langs Sydkysten i håb om at finde bare lidt klart vand. Vi fandt til sidst en acceptabel sigt, men det gav kun 3 fine stykker rav, til Jims store utilfredshed - han søgte nemlig selv og de 2 af dem måtte jeg samle op ved hans støvlesnuder...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar