tirsdag den 22. marts 2005

2005.03.22 2 lange


Solen har nu varmet rigtigt i 2 dage. Idag havde fiskene også mærket det og de sorte er vist kommet på plads.

Jeg startede med Urban på favoritrevet. Det så virkelig godt ud, men jeg troede ikke rigtigt på det, så jeg begav mig hurtigt videre. Der stod en fluefisker på højre side af revet, så jeg spurgte høfligt om jeg måtte affiske den anden side, hvilket ikke var noget problem. Inden jeg havde vadet ud hvor jeg ville stå, bukkede min stang helt sammen. Jeg havde kun nået at dreje 2 omgange på rullen. Meget tunge rusk forplantede sig gennem linen op til mig, og jeg vidste at det var en af de større, selvom jeg også godt kunne mærke at den næppe var blank. Efter en temmelig tung fight fik jeg en ca 85 cm lang sortfisk ved rigtigt flot huld op - sømmet sad lige i kæften på den :-)

Efter et kvarter fik jeg endnu en sort på 55 cm og da jeg var på vej ind fordi jeg ville bytte plads, huggede det igen tungt. Denne gang en ca 75 cm lang sortfisk, også denne ved flot huld. Så jeg tror de sorte er ved at indfinde sig igen. Desværre havde de ikke taget nogle blanke med sig idag, men de kommer nok imorgen. Dvs. jeg fik da en blank på 40 cm senere på eftermiddagen på en anden plads. Havde derudover en følger med inde 5 gange. Tror det var samme fisk og tror desværre også at den var blank, siden den ikke ville hugge. Men det skal den imorgen!

Billede af Peter (føromtalte fluefisker) der fighter en sortfisk han snuppede på den højre side af revet.
Og så lige et billede af sømmet. Det blev malet for 2 dage siden og allerede nu er malingen skallet af pga bisserne hos de fisk jeg fik idag. Jim sagde jeg skulle lakere dem, men det gad jeg ikke fordi det tager tid. Ser ud til at jeg skal bruge tid på det alligevel. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar