søndag den 13. marts 2005

2005.03.13 Kolde sokker


Idag stod der -10,1 på termometeret. Øv.. Der lå også ny sne. Øv.. Jeg siger bare: Forår nu! Det er en ordre!

Jim og jeg kørte til Österlen igen. Længere nordpå måtte der være klart vand. Klart og koldt, måske, men i det mindste klart. Det var koldt, men ikke særlig klart. Jeg syntes dog farven var super - Jim var ikke særlig begejstret. Måske var det det, der gjorde at jeg over middag fangede en fin blankfisk? Det lugtede faktisk rigtigt langt væk af fisk, selvom der ikke skete mere. Til gengæld nød vi vejret til fulde - solskin og ingen vind. Kulden kunne næsten ikke mærkes, så frostvejr eller ej, så er foråret lige om hjørnet.

Når frosten slipper taget, er jeg sikker på at fiskeriet eksploderer. Det kommer nok til at passe med min ferie...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar