fredag den 4. februar 2005

2005.02.04 Lidt af hvert


Jim ville over og fiske. Det vil han altid, og jeg blev denne gang beriget med hans besøg. Ofte fisker jeg alene, men når man er 2, og specielt når det er Jim, så plejer det at resultere i fisk på en eller anden måde.
Afsted fredag morgen til Österlen og ned på favorit revet. Det blæste pænt, men vi kunne sagtens fiske. Vandet var grumset med en acceptabel sigt, selvom farven var grålig. Vi vil helst have den mere grønlige farve. Efter 2 timer var vi ved at skifte plads, da der intet var sket men så sad den dér. En fin blankfisk på knap 50 cm var oppe og vende krogløseren. Det giver håb på mere - men for at gøre det hele meget kort, så skete der ikke en dyt resten af dagen.

Oppe af kysten mødte Jim et hold Bornholmske kystfiskere. Hvad han sagde, da han hørte hvor de var fra, ville også jeg have sagt: "Hvad filen laver I her?" De var ovre i weekenden og ville lige fiske lidt på de Skånske kyster. Hvis jeg boede på Bornholm, tror jeg ikke jeg havde behov for at fiske så mange andre steder når der står havørred på menuen. På den anden side er det altid rart at se noget nyt vand, men Bornholm har, hvad jeg har hørt, virkelig kastet mange blankfisk af sig de sidste par år. Jeg har en planlagt at jeg skal derover en gang til efteråret, når kysten hjemme lukker.

Forresten så fandt Jim og jeg, lidt uventet, en del rav på en af de Österlenske pladser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar