torsdag den 17. februar 2005

2005.02.17 Tja


Det var koldt derude, men med lidt læ i NV vinden, lykkedes Lotti og jeg at holde varmen. NØ vinden de forgående dage, havde sørget for at vandet var godt farvet og sigten var flere steder ikke over en meter.

Vi fiskede hele eftermiddagen på 2 kendte Österlen-pladser. Jeg havde en god fight med en større sortfisk på den ene plads ved 14 tiden og da vi blev sultne blev det også tid til en ny plads. Langt ude i et kast fik jeg hug, men den røg af med det samme. En halv time senere tog en fisk blinket tæt på mig. Pga bølgerne kunne jeg ikke se den, men de tunge rusk indikerede at det nok var en sortfisk. Men da den først tog en tur mod mig, uden at jeg kunne nå at hive line på hjulet og derefter stak til havs i et godt udløb, blev jeg betænkelig. Den blev nede ved bunden og var svær at presse ind, men da den endelig kom ind kunne vi lige skimte noget lyst på halen og benene rystede straks noget mindre. Det var en sortfisk, men en temmelig høj een af slagsen og ved godt huld.

Den vil jeg gerne møde til maj!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar