søndag den 25. februar 2007

2007.02.25 Bølgegang

Jeg var lige en tur på et par rev for at fiske lidt. Hjemmefra var vinden ikke så hård, som på kysten - det er ikke noget nyt, men man håber vel altid? Samtidigt havde de forgående dages vinde rørt godt om i suppen, så de bølger der var, holdt gang i det livløse, grå og beskidte vand. En tur på det første rev, gav mig en skylle fra en skæv bølge - helt uforberedt. Da jeg ikke havde trukket hætten på min jakke over mig, fik jeg vandet ned af nakken. Øv, for en start.

Ny plads... der kørte jeg fast i sneen. Istedet for at tænke på bilen, gik jeg til vandet. Det var brunt og oprørt, så op og prøve at få bilen fri. Men ak... den sad fast, hvilket 2 gutter i nærheden heldigvis havde set. De kom og spurgte om jeg var kørt af vejen, men jeg måtte meddele at det desværre var med vilje, jeg var "kørt i grøften". Jeg kom op og måtte love en "laks" som tak for hjælpen. De får en havørred næste gang jeg er forbi.

En køretur afslørede det jeg allerede vidste. Brunt og gråt vand og høj sø. Jeg tog alligevel ned på en tredje plads for at prøve, nu jeg alligevel var ude. "Skam den, som ger sig". På denne plads var vandets sigtbarhed acceptabel, ikke ok, men acceptabel. Jeg fiskede en time uden at mærke noget, men må erkende at jeg inderst inde heller ikke troede på det. Da jeg gik op til bilen startede jeg med at smide mine nøgler i den eneste mudderpøl der var i området - dernæste bankede jeg mine støvler fri for sne og fik på den måde sprøjtet min jakke og hele ansigtet til med mudder og sne-sjap. Fedt manner....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar