lørdag den 3. marts 2007

2007.03.03 At fiske på tid

Jeg er ikke så god til det med tiden, når jeg fisker. Fiskeri skal man have tid til, og når man vel er ude, stopper man når man lyster - ikke før. Men således ikke i dag. Jeg fik nemlig besøg over weekenden og var kun taget ud fordi Urban havde spurgt om ikke vi skulle mødes på revet om morgenen og det ville jeg nu godt. Ingen fisk landet da jeg ankom, ej heller nogen da jeg tog hjem igen. Jeg troede ellers nok at vi sådan lige kunne overliste en ørred eller 2. Vandet var brunt og grumset, men til at fiske i. En blank på 5 kg og derover, kunne i hvert fald nok finde mit blink, hvis den ellers gad...

Urban forsvandt på den anden side af de rev vi fiskede over, og jeg fulgte trop. Ej heller der var der nogen fisk hjemme. Dvs. der var en enkelt der fulgte med ind 3 gange, men eftersom den kom fra samme plads og sten, mistænkte jeg den for at være sort. Den måtte nu godt have hugget alligevel, for da jeg under tidspresset blev nødt til at tage hjem, havde jeg intet fanget i de få timer jeg havde til rådighed. Med andre ord, en nul dag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar