torsdag den 15. marts 2007

2007.03.15 Som forventet

Fiskeriet har taget lidt hårdt på den gamle mands krop. I baghovedet var at jeg senere på dagen skulle hente David og vi dermed skulle ud og fiske 2 dage i træk. Derfor tillod jeg mig at tage den med ro og var kun ude 2 timer. Egentlig skulle jeg være blevet hjemme, fordi klokken viste 15 inden jeg kom ud af døren - ja, jeg sov længe og lavede ingenting inden.

Et besøg hos Per-Olof i Fiske & Sportboden i Ystad gav mig lidt nye snaps forsyninger, og så var det ud på kysten i de 2 timer der var tilbage. Grumset vand, store bølger og efter bare 10 minutter, ringer Lotti og snakker i en halv time. Jeg havde nu ca. 1 time at fiske i, og David ville også snart komme... hug helt ude i kastet og fast fisk inden havstokken brusede. En farvet fisk fik lov at svømme igen og så tog jeg hjem.

Fiskekassen kunne gemmes til en anden dag, hvor den skal fyldes op med fede 5 kg´s

Ingen kommentarer:

Send en kommentar