lørdag den 10. marts 2007

2007.03.10 God planlægning

Min far er kommet på besøg, fordi han mener at vi sammen skal fange fisk - det er åbenbart bankfolkenes version af, "at jeg kommer og fanger dine fisk" mens du får lov at fiske på de dårlige pladser, min søn.

Sådan blev det i hvert fald, da vi indfandt os på kysten, pappa og mig. Jeg placerede mig strategisk dårligt, for selvfølgelig skulle den gamle have lov at fiske fra den bedste sten. (Linus: Rokkestenen) Og der skulle kun 3 kast til, før min far havde fast fisk. En blank på målet var oppe og vende og fik friheden efter besigtigelse. De skulle altså være lidt større, bestilte far. Ok... vi fortsatte på den mennesketomme kyst (!) og fandme... mens jeg stod og legede med line kludder, så fik pappa en til. Denne, en sort røg tilbage, og nu skulle rokkestenen ikke ligge alene hen! Jeg strøg derud, efter at have fået rodet linen op og fik fisk allerede i tredje kast. Desværre en sort, men i virkelig flot kondition. Kastene efter afslørede at de var på plads, men huggene ebbede hurtigt ud og så gik den dag, uden så meget som et hug mere. 20 minutters fiskeri havde kastet 3 fisk af sig og et par hug, og så døde det bare.

Men en ting ved jeg nu! Ferien er ikke dårligt planlagt - det er ved at være tid! Tid til at fange mange fisk, og jeg håber ikke at jeg med denne linie tager munden for fuld, for det lugter fandme af fisk derude... mange fisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar