fredag den 9. marts 2007

2007.03.09 Ferietid

Jeg har sparet en masse ferie og afspadsering sammen og nu skal det bruges.

Jeg håber fiskene syntes det er et godt tidspunkt jeg har valgt. I hvert fald virker det som om kysten er ved at vågne for alvor og det var med god tro på det, jeg vadede ud i dag. Mødte en anden fisker der var på vej hjem og som havde fanget 2 på bobleflåd og flue - begge genudsættere. Men så var der fisk på plads, og troen blev kun større. Der skulle også kun 3 kast til, så havde jeg en følger. Så ikke fisken, bare en let hvirvel i overfladen. Efter et par kast, fast fisk, 10 meter ude. En blankfisk uden noget som helst krudt i, var oppe og vende, inden den kom tilbage i det 4 grader kolde vand (koldt, for nu er det marts og jeg vil gerne bede om 7 grader, tak)

Efter et par kast havde jeg en følger igen. Denne gang så jeg fisken og der var ingen tvivl om at den var sort - svampeskade på ryggen havde den også. Den "drillede" mig flere gange på denne plads og huggede aldrig, men hyggeligt nok med lidt selskab, nu man stod alene på kysten. Jeg vidste, at hvis jeg lige havde oplevet for lidt, så kunne jeg kaste til en bestemt sten, så kom den med ind. Ikke at jeg var ved at indlede et forhold til den, men alligevel...

Nå, dagen endte med den ene fangede. Jeg havde andre fisk med inde, hvoraf den ene huggede voldsomt på blinket foran mig. Jeg havde ikke set den, og da jeg stoppede indspinningen med blinket i vandet, huggede den hvilket gav mig et mega chok. Der ser du Ralf - de hugger altså også tæt på :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar