søndag den 4. marts 2007

2007.03.04 5 minutter på kysten

Gæsterne tog hjem tidligere end forventet. Solen var på og jeg var på - vej til kysten inden fruen nåede at sige "støvsuger".

Det var bare hammerfedt forårsvejr i dag. Svag vind, lidt koldt, men solen gav en ordentlig indsprøjtning af vitaminer og jeg skulle sikkert bare dyppe tæerne i vandet, før de første blankfisk sprøjtede fri af vandet.

Milde makrel... hvorfor tager folk ikke i haven, ud og spille golf, leger med deres hunde eller bare bliver hjemme, i stedet for at optage alle pladserne jeg vil fiske på? Der var dæleme mange ude og fiske langs Sydkysten i dag. Jeg overvejede selv at gøre noget af ovenstående i stedet for at fiske, men som alle andre.. ud og kaste, da jeg fandt et åndehul med kun 2 andre tilstede. Vi blev så til 5 efter et par minutter. Vandet var klaret lidt mere op siden i går, og med solen på... tankerne var stillet ind på havørred, men jeg ved hvordan det er gået andre i dag. Som det gik mig. Jeg fik i hvertfald ingen og havde efter kun en halv times fiskeri, tæt tåge at kigge på. Der knækkede min film så, og så tog jeg hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar