fredag den 16. marts 2007

2007.03.16 Kast ud eller kast op

Da jeg fik min hjemmeside, var det med en klar hensigt om altid at være ærlig når jeg skrev.
Det er derfor med røde ører, jeg må gå til erkendelse om dagens fisketur.

David er på besøg og når vi gæster hinanden er der altid alkohol indblandet - i rigelige mængder. Jeg gør en lang historie kort og kan fortælle af torsdag aften blev til fredag og at jeg, meget ulig mig, gik piv stiv i seng. Vågnede med knaldende hovedpine og tog ud og fiske med friske David. Det er den tarvelige fordeling, vi alle er udsat for engang imellem. Pinligheden opstår i det øjeblik jeg befinder mig i vandet... da brækker jeg mig. Det gør jeg sådan ca. 7-8 gange, endda mens jeg fighter fisk, den ene af gangene!

Jeg havde med andre ord, en lorte start på dagen! Efter at have tømt maven og fyldt den med en stærk korv med mos, som om det skulle hjælpe, føler jeg mig lidt mere frisk og går i baljen på et nyt rev, sammen med David. Vi affisker revet og får på samme tid, fast fisk på fra samme plads. Vores fight med hver vores fisk tager åbenbart for lang tid, for da vi kaster igen, er fiskene væk - vi antog at vi ramte en lille stime, idet det sjældent sker at vi får fisk på samme tid, samme sted og på samme afstand.

Længere omme på revet ligger nogle gode sten der ofte holder fisk. Ingen undtagelse idag, og vi tager hver vores fisk i skumringen. Sikke en lortedag, for at sige det ligeud. Jeg drikker aldrig mere... lad os så se hvor længe det holder?

Det lader til at vi skal have vinter et par dage. Jeg tror slet ikke på den slags negative vejrskift, så nu bliver det en velfortjent pause et par dage, eller så længe kulden og den hårde vind står på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar