mandag den 12. marts 2007

2007.03.12 Forårstakter

Det var vist nok årets første rigtige forårsdag idag, ikke? Solen varmede rigtigt og jeg kunne fiske uden handsker og hue, og stadig have det rart. Sydkysten fik besøg, idet min far skulle hjem over middag og en tur til Österlen derfor ville være uforsvarlig i fisketid - og så står jeg heller ikke så tidligt op, at vi er der til solopgang, når jeg har fisket 4 dage i træk forinden, men jeg kunne jo også sove ekstra roligt i nat :-)

Og det bliver så en af de eneste gange jeg bruger en smiley i mine tekster. De er ok andre steder, men her hersker der helst ro og orden, tror jeg nok.

Altså, Sydkysten og 6 m/s fra syd og solskin. Kanonlækkert vejr, og fisk på første plads. Linus kom forbi efter affiskning af en anden plads. Han havde fået (og genudsat) en sortfisk i virkelig flot stand. Vi vadede 3 mand ud på revet og med det samme var der som sagt en følger i mindre kaliber. Dernæst havde min far fisk på et øjeblik og så tog jeg en sortfisk på klods hold. Linus ville grille pølser og min far og jeg snakkede om at følge med og så tage hjem, men så skete det - årets første mindre stime kom forbi i 10 minutter. Lige pludselig var der fisk "overalt". Vi havde følgere og hug, fik fisk og mistede fisk. Desværre var der kun en stor fisk i den lille stime, og den gik lige bag min fars blink, huggede og forsvandt i et stort hul i vandet. Der skal noget til at imponere ham - det her var klart en af tingene, men fiskene forsvandt hurtigere end vi nåede at kaste og dernæst blev vi nødt til at tage hjem.

Fruen forstod udmærket godt det smil jeg havde på læberne da vi kom hjem. Hun grinte også kun da fiskegrejet blev båret over i min "fiskebil" og jeg satte mig ind, efter at have tanket vand op. "Farvel igen - vi ses i aften og spis bare inden jeg kommer".

Men erkendt, træerne vokser ikke ind i himlen. Tilbage på pladsen mødte Linus og Marcus også op og mens Marcus og jeg talte et par minutter, gik Linus ud og fik med det samme fleks på klingen. Jeg tænkte bare... nu, NU sker det. Vi får fisk resten af dagen, men ak... Trods en ihærdig indsats fik jeg kun 1 blank undermåler og en sortfisk, og havde 2 følgere, endda på en gang, og så skete der ikke mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar