søndag den 13. januar 2008

2008.01.13 Rav og fortidsuhyrer

Det er godt nok sølle... Både DMI og jeg, må jeg vel sige. Først lover DMI temmelig hård vind, og eftersom det har blæst hårdt fra S og SV hele ugen, vælger jeg at tro på dem op til weekenden. Men når man så får øjne sådan henover 10 tiden, så vågner man op til solskin, og ikke særlig meget vind. Jeg var ikke nede og tjekke, for jeg havde lovet at gå tur og være familieagtig i dag (pga, vejrudsigten), men fruen kunne da fortælle at Sydkysten ikke så så skidt ud heller. Godt så... var det ikke fordi man var far, så kunne den gåtur godt have ventet til efter arbejde på mandag. Ja, det ville nok være mørkt på det tidspunkt, men hey... jeg ville komme ud og fiske måske!

En tur til Falsterbo, for nu skulle vi kigge på sæler. Vandet var steget en del og vi kunne ikke komme ud til sælerne, fordi der var for langt udenom for datterens ben, der ellers gik som trommestikker nede i sandet. Nå, men så fandt jeg 4 stk. rav og så kørte vi hjem.

Søndag = fiske! Ja, efter rav, for mon ikke den hårde vind der tog godt til om eftermiddagen og aftenen havde rørt godt om i suppen igen? Næhh... og nu stod jeg her med Johnny og knægten på vej, og vi kunne da godt fiske, sådan som vi så på vandet. Igen, det kunne sådan set godt have været grumset, men jeg er lidt træt af at læse vejrudsigter der lover hård vind til kuling, og så får man det ikke.


Hvad jeg fik, det var rav - igen. I dag fiskede jeg 29 stykker op, hvoraf det ene var omkring 5 cm. Mens jeg gjorde det, havde jeg en masse sæler inde og kigge på. Nogle så tæt på som 10 mtr. Søde dyr, nu hvor man alligevel ikke står og fisker, og hold da op hvor de snakker! Jeg troede "oink" var opfundet i en eller andet tegneserie for at give dyrene lidt mere personlighed, men nej. De siger ret meget "oink".

Vejrudsigten for den kommende uge? Tja... blæsende (dvs. 9-14 m/s) fra S og SØ. Det er godt for rav den med SØ og 14 m/s, men ikke for fisket. Ender januar med nul ture mon? Narrj... for nu er jeg ret ligeglad med vejrudsigten. I weekenden skal jeg så meget ud og fiske - men jeg har kesen med i bilen også.

Billedet med "dyret". Er der nogen der kan fortælle hvad det er for en? Den lå sammen med ravpindelaget et par cm. nede i tangen. Den så ikke så frisk ud, men den levede da. Jeg syntes den virker lidt fortidsagtig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar