mandag den 12. maj 2008

2008.05.12 Lirum, larum.. turen går til...

Vejret ville det således at kysten skulle lægges helt flad under et stort højtryk i efterhånden et par uger. Det er noget der gavner hornfisken! Ikke at jeg har mødt dem, for jeg har ikke været ude. Det har jeg hverken haft tid eller lyst til. Sikkert er det at havørreden er på plads, men mellem alle hornene kender jeg mig selv for godt til at vide at jeg ikke holder det ud særligt længe.

Og så sidder jeg ellers her og gynger. Mig, søens folk griner af, fordi jeg ikke så bevandret på vandet. Jeg der ellers taler om havkajak i tide og utide... jeg ville have sø-ben hveranden weekend.

Vinden var taget til og var også lidt køligere. Jim og jeg havde det ikke så varmt ude på Farum Sø så det var dejligt, lige bortset fra at huden føles et nummer for lille i ansigtet nu, for solen har så sandelig været fremme, selvom vinden også endelig var det. Så stram i betrækket sidder jeg her og skriver, mens stolen under mig gynger noget i det.

Fisk fik jeg ingen af. Jim nuppede 2 helt tilfældige fisk over dagen. Ikke at det var tilfældigt at Jim fangede dem - han er dygtig til gedderne og forstår at kaste uanset vejr og vind. Jeg måtte trækkes med at kaste skydelinen næsten helt ud - og kun næsten. Enten sad den fast i min sko, ellers stod jeg på den. Jeg havde også fat i bundproppen i båden, min taske, Jim´s stang og årene. Jo, det gik sørme godt derude på søen! Men vi hyggede os og endnu engang slap jeg for en ufrivillig krogning i enten ører eller kind af mine flotte kast (!) og havde en dejlig dag i pinsesolen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar