onsdag den 28. maj 2008

2008.05.28 Sørøya Dag 7

Der ligger 2 både nede i Murmanskvigen og fisker. De fanger vist ingenting, men de er da ude og fiske og det er vi ikke. Dønningerne er enorme, syntes jeg, men da havet over middag efterhånden er ved at have lagt sig stævner Anders og jeg ud. Dennis og Henrik er taget på fjeldet og bliver der næsten hele dagen. Håbet om en sej eller en flynder får os ud på havet, men det er svært at holde kontakt til bunden i dag, da der nok er over 3 meter mellem dal og top på bølgerne. Egentlig ubehageligt at sidde nede i en dal med en stor bølge foran dig, men når du øjeblikket efter løftes op - og næsten kan se hjem - så mærker man det ikke andre steder end i maven.

Sejen var væk og der kom kun lidt småtorsk til båden. Flynderfiskeri i sandvigen var næste punkt. Om det var stædighed eller bare for at få lidt valuta for pengene, ved jeg ikke. Men vi blev ude på vigen hele dagen uden at fange noget specielt. Altså, du fanger altid noget heroppe, men størrelsen og arten kan godt variere en del. En havkat sluttede turen af, samtidigt som det trak op til et nyt blæsevejr med regn og så tog vi hjem for at pakke.

Jeg kan så absolut godt anbefale en tur til Sørøya. Det er fiskeri noget udover det sædvanlige. Vil du læse og vide mere, så tjek Nordic Sea Anglings hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar