mandag den 26. maj 2008

2008.05.26 Sørøya Dag 5

Døgnrytme? Sagde du døgnrytme? Jeg kan ikke kende forskel på hverken dag eller nat mere og hvis morgenmaden glider ned kl. 13 og aftensmaden indtages kl. 03, så er det vel bare fordi man er sulten og spiser når man skal? Egentlig et fedt liv. Ingen larm, ingen trafik og ingenting at lave udover at fiske. Jo, prøv det lige en gang og nyd det.

I dag fiskede vi pladserne uden for øen igen. Anders havde bestemt at Kveitesund skulle prøves og det gjorde vi så. Anders havde også bestemt at vi skulle kaste drivankeret ud, det uundværlige drivanker, og det gjorde han så. Ydermere havde Anders bestemt at drivankeret ikke skulle tøjres til båden og så forsvandt det i dybet. Det var helt igennem ikke rigtigt Anders dag i dag, men han fik et plaster på såret da vi sidst på eftermiddagen, eller var det aften (?) kom ind i en stime sej. Den stime hvor størrelsen var af bedre klasse. Begge stod vi med kastegrejet og så gik sejene til biddet. Hvis en fight med en havørred er god, så skulle du prøve en sej! Sjældent har en fisk taget så mange og lange udløb som den jeg tog - og så vejede den "kun" 6,3 kg. En absolut PR for mig, men de kan blive meget meget større. Hvor vildt! Anders gjorde mig kunsten efter og så fik jeg endnu en der desværre røg af efter en god lang fight. Da den tredje huggede var jeg godt flad i armene efter endnu en sindsyg fight. Fantastisk fiskeri!

Dagen gav mig også en helleflynder på ca. 3 kg. på kastegrejet, som jeg genudsatte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar