mandag den 1. december 2008

2008.12.01 Tag din vintertid og stik den...

Livet er som det er og familien ligger altid før alt andet, så året 2008 bliver en lang klagesang på manglende tid til fiskeri og når der er tid, en klagesang på manglende vejr til fiskeri. Det er ikke noget at gøre ved det og jeg er hverken sur eller skuffet. Jeg er bare lidt træt og ærgerlig over at min hobby i den grad bliver tilsidesat. Tør ikke tænke på hvordan 2009 former sig. Umiddelbart sidder jeg som det glade barn og venter på det bliver fiskesæson igen, men samtidigt har jeg svært ved at tro at jeg får tid til at fiske som jeg vil. I de første 2 måneder er weekenderne helliget fiskeriet, som det ser ud lige nu. Men bliver det nu også sådan?

Nå, det jeg ville sige var, at jeg forleden hørte nogen klage over sommertiden. Overfor dig vil jeg godt sige, at du med din protesthjemmeside mod sommertid, kan smutte. Jeg skriver ikke under! Hvorfor skulle jeg skrive under på at vintertid er den rigtige tid? Det bliver lyst tidligere og mørkt tidligere - givetvis. Hvem fanden kan bruge det til noget? Sommertiden ved vi hvad er. Jeg vil da 1000 gange hellere sidde en sommeraften og have solen på himmelen frem til kl. 21.30 end at vide at solen står op kl. 2.30 om natten fordi din sol skal gå ned kl. 20.30. Hvor er du kl. 2.30 om natten? Det kan kun være de reneste A-mennesker der syntes at vintertid er pragtfuldt. Desuden kan jeg slet ikke se meningen i at det skal være mørkt kl. 15.30 i december. Hvor fedt er det? "Jamen så bliver det lyst kl. 7 om morgenen..." Ja, det er flot makker. Det er også virkelig noget at glæde sig over en regnvåd mandag morgen i december......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar