søndag den 28. december 2008

2008.12.28 Årets statistik

Et fiskeår går på hæld.

Som de senere par år, er fisketiden med i nytårstalen. Jeg beklager ikke længere, men konstaterer det bare. Antallet fisk i år og årets samlede antal ture har været det laveste længe. Sølle 24 kystture er det blevet til. At jeg så har fisket lidt mere gedde og tilbragte en uge i Norge har selvfølgelig bidraget til at jeg ikke føler det så usselt endda, men jeg erindrer tydeligt vejret i januar og februar i år som værende rav-vejr og ikke fiskeditto.

Næste år... ja, næste år ser ikke ligefrem lyst ud heller hvad tiden angår, men det må jeg tage som det kommer. Til at starte med kan vi håbe på at vejrudsigterne virkelig ikke mener det de lover. Eller er det bare ved at blive en en tradition at det nye år skal starte med frost?

Årets statistik;
  • 24 ture
  • 40 havørreder, hvoraf de 28 var blanke
  • 9 mistede fisk
  • 5 mistede blink
  • 24 stykker rav under fiskeriet
  • 118 stykker rav, under ravjagt
Jeg ønsker Jer alle et godt nyt fiske år. Vi ses derude - ja, på Sydkysten naturligvis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar