torsdag den 1. januar 2009

Blänkaren 2009

Fiskekonkurrencen Blänkaren, lørdag d. 14 marts.

Konkurrencen starter om morgenen, når det passer dig og der er indvejning kl. 16:30 ved Engelska Bryggan i Ystad. Som noget nyt har vi fået Per-Olof fra Fiske o Sportboden i Ystad med som arrangør og sponsor. Per-Olof har været så venlig at leje et klubhus nede ved Engelska Bryggan og der vil enten han eller en af hans ansatte stå hele dagen frem til indvejningen. Du er med andre ord også velkommen forbi til en fiskesnak og lidt hygge og skulle du få lyst til at fiske, skal du kun gå 50 meter syd for huset for at kunne det. Derudover vil der være kaffe og pølser hele dagen - som for i øvrigt er gratis.

Konkurrencen går i al sin enkelthed ud på at fange den fedeste blanke havørred. Vi kører efter Fulton formlen og det er kun havørreder med Fulton 1,0 og over der kan deltage i konkurrencen.
Igen i år har vi 3 kategorier at deltage i
  • Den fedeste havørred på flue
  • Den fedeste havørred på spin
  • Den største blanke havørred, uanset kategori.
Til kategorien "Største havørred, uanset kategori" er præmien en kniv Jonne har lavet. Du kan tjekke hans hjemmeside under hjemmelavet, for at se nogle af Jonne´s knive. De er af ypperlig kvalitet og fremstillet med stor sans for detaljerne.
Præmien i kategorien "fedeste havørred på flue" er et Vision fluehjul XLB i sølv (Det hjul findes normalt kun i sort)

Præmien i kategorien "fedeste havørred på spin" er et Ambassadeur 5600 C4 med vinderens navn graveret i gavlen og hvis muligt, vil Per-Olof få graveret "Blänkaren 2009" i håndtaget.

Til de af Jer der kommer ned til klubhuset og registrerer Jer på konkurrencedagen, vil Per-Olof trække lod om et lamineret Grey´s fangstnet. Derudover vil gutterne fra Gladsax fiske være tilstede og mon ikke de har lidt guf til din fiskestang?

Tilmelding foregår som sædvanligt til undertegnede eller til Per-Olof via vores hjemmesider under kontakt. Husk at skrive navn for hver enkelt, hvis I tilmelder Jer flere af gangen.

Vel mødt til Blänkaren d. 14 marts 2009 - og i år, skal vi fange fisk


De bedste fiskehilsener

Ingen kommentarer:

Send en kommentar