søndag den 21. marts 2010

2010.03.21 Og pludselig...

... var temperaturen oppe i et leje hvor man tænker over hvornår man sidst var ude og om man også fik kigget rigtigt efter på termometeret. Jeg kiggede efter 7 gange idag... Da jeg kom ned gjorde jeg det første tjek. HVA´??!? Stod der virkelig det? Jeg lagde termometeret i jakken, tog et kast og så målte jeg igen. Kunne det ikke være sådan at der stod 1 grad og at det der tydelige mærke for hver 5. grad havde fået mig til at se forkert? Næhh... den passede altså. Længere henne af kysten, ude på det dybere vand var det samme temperatur efter 2 målinger. Jeg målte yderligere 3 gange inden jeg tog hjem, men den var god nok. Og for bare 1 måned siden lå der masser af is her.

Jeg forstår ikke hvorfra det kom og hvordan det kunne ske så hurtigt, men det må have været et heldigt varmt øjeblik. Eller heldigt er vel så meget sagt, for hvem var heldig bare fordi det var varmt i vandet? Det var grumset og lidt irriterende så var skyerne kommet over mig, for dagen idag ville ellers nok have været noget anderledes med sol over land... eller vand var det jo.

Alt der skete idag var et par forsigtige hug og det er ret sikkert det var fisk, selvom jeg selvfølgelig ikke kan vide noget 100 % sikkert og så så jeg også en i overfladen. Mon temperaturen holder til næste weekend?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar