onsdag den 31. marts 2010

2010.03.31 Endnu en bommert

Det er vist første gang det sker og en gang skal jo nu være den første, så lad mig præsentere dig for en ny rekord. 1 fisk i årets første 3 måneder. Ja ja... selvfølgelig har jeg ikke fisket så meget som jeg plejer og vinteren har været sær - eller rettere, det har været rigtig vinter, men alligevel. Kun 1 fisk. Det er godt nok ringe. Skulle det vende idag?

Kun næsten... Måske jeg i år skal holde statistik på følgere istedet for fisk jeg fanger. (Dvs. ikke fanger) Hvis jeg kunne lave statistik på følgere, så havde jeg haft et godt år. Og dagen idag havde lige givet 2 til. Måske 3, men jeg tror den ene var den samme fisk da den kom efter 2 kast i træk. Gad vide hvad jeg gør galt eller hvad der skal til for at de hugger?

Dagens indlæg stopper her. Jeg skal finde ud af det med de følgere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar