mandag den 6. juni 2011

2011.06.06 Skybrud og årets største til dato

Billede 1 af 2
Billede 2 af 2
Tænk hvis nu overskriften havde været på en fisk. En blank havørred taget i skybrud, men nej... det er alligevel lidt for modigt at stå med grejet fremme i tordenvejr som det der ramte her til aften. Desuden havde jeg rigeligt travlt med at styre kamera og ellers vende bilen flere gange, så den gav læ i forhold til vind og regn.

Sikke et uvejr. Sikke et voldsomt uvejr. Jeg har oplevet en del (selvom jeg har langt flere til gode) Men det har var det klart mest intensive og voldsomme jeg har været med om. En gang tidligere har jeg oplevet at lynene udløstes så mange gange at billederne blev overbelyste - men da var det sky til sky lyn. I går udløstes de nærmest foran mine fødder og det var "rene" lyn med lige kanaler og kæmpe knald. Nærmest amerikanske forhold, selvom det kun varede en 10-15 minutter inden regnen kom. Og vindændringen... og slagregnen... og hagl... og mere vind og mere regn. Dagen i dag byder på innovative tanker om et torden telt til bilen.Hvad siger du Ajes? Et tordentelt til bilen, så man sidder relativt tørt, kameraet er tørt og bilen ikke mindst... er tør.

Jeg var ikke tør! Det tog 3 minutter, så var selv det bedste læsted i bagagerummet på Polo´en, kompromitteret af støvregnen, som kom af de store tunge dråber der ramte omkring mig. Vinden gjorde at jeg ikke havde en chance.

Kameraet var ikke tørt... optikken kan klare det. Kameraet klarede det heldigvis, men dråber på optikken giver ikke klare billeder. Hvem rengør en optik midt i et tordenvejr? Jeg havde ikke tid, ihvertfald.

Bilen var ikke tør. Sjovt må det have set ud, med mig siddende oppe i min fiske balje inde i bagagerummet i læ for... nå ja, jeg sad ikke direkte i regnen i det mindste.
Nyd billederne, trods de blev knap så skarpe pga. fugt på optikken.

Der er i øvrigt gået lidt meget uvejr i den. Herligt, for enten fisker man eller så nyder man tordenvejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar