tirsdag den 28. juni 2011

2011.06.28 For tidlig pause - igen

Det er blevet tid til en alt for hurtigt pause igen, desværre. Men vandtemperaturen var igår aftes oppe på 17 grader og for at gøre en lang historie kort, så skete der ingenting.

Johan var ellers opildnet af mit fiskeri og havde revet et par aftentimer ud af søvnkalenderen og begyndte så at kime mig ned, da jeg ikke lige stod på plads kl. 21. Således var Johan allerede igang da jeg ankom til det, nu endnu højere vand, som gjorde revet svært at forcere. Vandet var desuden grumset op af dagens vind og havde som sagt en temperatur på 17 grader. Ikke så godt, alt i alt, men nu er hele Østersøen jo ikke varmet op på en dag, så håbet blev lagt på køligere aftenvand i de strømme vi kunne se bevæge sig forbi længere ude. Temperaturen faldt da også, men ikke så voldsomt og beslutningen om en for tidlig pause, blev gjort i vand til skridtet. Så havde jeg givetvis et hug langt ude, men det var ikke så stort at det var værd at tale om og så fortalte jeg Johan om de sidste 2 dage. Specielt at han kl. 22:45 skulle holde agnen i vandet - Nu er jeg ingen sandsigerske eller lignende, men gæt lige hvad der skete på minuttet? Johan fik fisk på. 3 dage i træk med fisk på det samme klokkeslæt, kan vist kun bekræfte de evige anelser om et mønster. Lige indtil det bliver modbevist på næste tur, såklart.

Johan smed desværre fisken og så måtte vi sande at vores aftentur ikke bød på mere. Nu bliver det som sagt en sommervejrspause, indtil temperaturen igen falder i luften såvel som vandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar