torsdag den 26. april 2012

2012.04.26 Ændring i set-up

Nå, så skal der købes ind igen. Givetvis har jeg en "buldo-stang" herhjemme. En Shimano Aspire BX, men den går fra 15-40 gr. og er lidt for vild til Sydkystens ørreder. Ihvertfald i disse tider, hvor jeg fanger 45 cm.´s havørreder, som det største. Uanset, jeg er også gået fra det lidt hårde grej, til lidt blødere... blød mand = blødt grej du ved... eller noget...

Jeg havde knap 2 timer og ville udnytte dem bedst muligt. Det mørke vand lod til at være for mørkt og jeg frygtede det var fuldt af slik igen, men det var kun begrænset og lod stadig blinket have sin gang ind til nye kast. Perfekt. Næsten. Der manglede nemlig hovedpersonerne og de lyste med deres fravær lidt for længe i forhold til hvad min erfaring ellers sagde de burde. Da de endelig kom (en times fiskeri er jo længe her) så ville de ikke rigtigt noget og der blev straks kastet lange blikke efter den anden stang oppe i bilen. Den der var formonteret med buldo og det hele. Gad vide om?
Jeg tillod mig at kroge en blank havørred på blinket inden jeg forlod vandet for grejbyttet. Det tog ekstra lang tid, for en fisk på blink måtte give flere, men klog bliver jeg aldrig, for det skete lissom ikke.

Og så er det jo typisk at jeg i første kast, inden jeg havde forladt blæretangen på det lave vand, allerede havde fisk på, på buldoen. Første kast = Blanko! Det gentog sig i kast 2 og så vidste jeg godt hvad jeg skulle genopdage, på de næste par ture.
Fiskene forlod revet og det blev ved de 2, men jeg tvivler ikke et sekund på at jeg havde fået flere, hvis jeg var begyndt med buldoen lidt før.

Ergo: Nu har jeg en undskyldning for at købe nyt grej! Yes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar