torsdag den 8. august 2013

2013.08.08 Mere torden

Af vildt mærkelige årsager, uforklarlige grunde, tåbelige vejrkort, uforståelige vinde og hvad jeg ellers kan komme på, så sniger tordenvejr sig altid uden om Trelleborg. Jeg fatter simpelthen ikke forklaringen hertil. Det er uanset om det er varmetorden, der fra øst, nord eller vest, glider udenom eller deler sig når det kommer til byen (sket ofte) eller om det er koldfronter der kommer fra alle retninger og simpelthen opløses over os. Sågar når de enorme tordenvejr fra Tyskland er på vej over kontinentet og buldrer løs helt op til uden for byen... så stopper det.
Det skete f*ndme igen idag. Et mega uvejr lå syd for byen og faldt ikke sammen - det byggede op. Blev større og større og min lynpejler bippede virkelig meget, mens det konstant buldrede voldsomt i baggrunden. For hulen det blev vildt - troede jeg.
For hvad skete der? Det stoppede og stod nærmest stille. Regnen kom, tordenen kom ikke.
Jeg fatter det simpelthen ikke. Det er uvirkeligt og unaturligt.


Bilen kom igang og jeg kørte østover, hvor en lille flig af cellen så ud til at få landingstilladelse. Jeg endte på en lille holdeplads på en landevej og så åbenbarede himlen sig med lyn og regn. Helt vildt meget regn. Og lidt flere lyn. Det er ikke let i dagslys, regn og hårde vinde men jeg fik da et par billeder.
Efter uvejret... er det stadig lummert. Og Trelleborg fik 4,2 mm. I Abbekås, hvor jeg stod og fotograferede, var vejene under vand flere steder. Mærkeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar