onsdag den 21. august 2013

2013.08.21 På den igen

Ærligt, så lokkede fiskeriet fra dagen i forvejen, hvorfor jeg indfandt mig på revet noget før end dagen i forvejen. Naiv nok til at tro at det hele ville gentage sig. Det tror jeg såmænd også det ville have gjort, hvis ikke vinden var vendt og tiltaget.
På den anden side, så var netop vinddrejningen i særdeleshed så lækker, at havde jeg ikke troet på det i går, så var der alle grunde til at tro på det nu. Det så hammer lækkert ud og trods SV - altså med vind fra havet - så var temperaturen faldet en lille grad. Men samme sigt og nu med bølger.
Det ville måske lokke de store frem?
Et kludehug senere og en lille tyk havørred til afkrogning, kom et væsentlig anderledes hug. Omend det ikke kunne kaldes hårdt, så ihvertfald tungt. Men da en underlig halvtung fight var halvvejs mod sin afslutning, anede jeg at det ikke var mor havørred men noget andet, der havde hugget og så kom der en lyrtorsk op - kroget i ryggen. Øv... det skete faktisk i kastet efter jeg fik havørreden, så jeg troede jo liiige...

De næste 2 timer var ikke døde, men der kom ikke flere fisk op. Jeg havde derimod følgere og igen gik tankerne på de omgivelser jeg stod i. Igår var vandet roligt, mere klart og så var der sol. Alligevel gik fiskene til den. Idag var det mere havørred vejr - eller ihvertfald som jeg ville betegne som havørred vejr. Men nu fulgte de så efter istedet?
Jeg bliver vist aldrig helt klog på det der. Men det var en dejlig aften og måske lidt usædvanligt at stå og fryse her i august måned. Men det gjorde jeg til sidst, efter at have stået på samme plads i 3 lige timer og taget imod bølger og skvulp.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar