onsdag den 6. maj 2015

2015.05.06 Tordentid

Igår var der torden i bygerne, da en markant koldfront drog over landet og til sidst også selveste Trelleborg. Der kom en 5 lyn og noget bulder her, men som vanligt ikke noget vildt og jeg fik derfor heller ingen lyn billeder. Gustfronten var smuk og høj, men der er taget mange finere billeder af den de rigtige steder, så jeg kørte hjem og tørrede mit tøj istedet.

Idag var der torden i bygerne igen. Disse mere lokalt opståede byger og jeg har da siddet og kigget skævt på radaren nu og da i håbet om og hvis nok og du ved...

Og pludselig over Malmö, voksede sig en byge så stor, at jeg bestemte mig for en hurtig tur op på slettens høje sted og fik der reddet sæsonens første lyn billeder, mens sæsonens første nattergal sang sin uendeligt smukke sang. Lækkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar