søndag den 31. maj 2015

2015.05.31 En gentagelse

Lidt forbavset over den seneste tur til det fjerne øst, med kajak, fint vejr, dejligt vand og lækre forhold - men kun én havørred fanget, måtte turen gentages i håbet om et noget andet udfald. For det kunne kun være særdeles underlige omstændigheder der havde holdt os fra flere fangster. Eller?

Denne dag var der lagt op til rigtig frisk vind fra SV og et indgående regnvejr. Forhold der ville ændre i de ydre omstændigheder og dermed - håbede jeg - også i fiskenes indre, således at de frådende ville hugge på hvert et blink de måtte se.

3 mand stævnede vi ud på den smukke Østersø bevæbnet med diverse udstyr, tålmodighed og skarpe fiskekroge, samt en fandens stor tro på projektet.

3 mand sejlede vi slukørede i land, med en ordentlig kindhest fra moder havørred og generelt, moder fisk - idet vi over en halv dag fiskede indædt og kastede som gale. Padlede, trampede og styrede rundt, som den blinde høne på jagt efter kornet, de siges altid at måtte finde men aldrig fandt...

Ikke en fisk. Ikke engang et horn, hvilket i det mindste havde vist at der var liv i området. Ikke så meget som noget som helst - overhovedet.

Imponerende!

Men det var en dejlig dag alligevel :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar