torsdag den 11. maj 2017

2017.05.11 "8 hurtige rev" og Skåne rundt

En meget lang dag - ganske kort...

Javier og jeg aftalte at det måtte være NU de store gik til biddet. Det var NU der kom store løse blanke skæl på fiskejakken og tobiserne sprøjtede ud af vandet.

Men når indlægget er kort, så kan du nok gætte hvordan vi lykkedes med næsten ikke at fange en skid på en hel dag i pragtfuldt maj vejr.

Sydkysten...
Rev 1: Let uklart, men fantastisk lækkert og absolut ingen fisk
Rev 2: Javier mistede en lille fisk og jeg havde et næb efter
Rev 3: Overraskende pisselækkert og fedt og ikke skyggen af liv. Der lugtede af 2 x 6 kg blankfed

Österlen...
Rev 4: Der lugtede af overdreven stor blankfed og vi fiskede der i flere timer = 1 horn til Javier.

Tilbage til Sydkysten...
Rev 5: Forgæves mega lang gåtur til grumset vand. Suk
Rev 6: Mr. Trofast-rev. Absolut fisketomt.
Rev 7: FIIIISK endelig! Vi havde flere følgere, jeg endda en pæn af slagsen. Vi fangede hver et horn, men jeg havde faktisk en lille blankfisk, der huggede og dernæst hoppede helt fri af vandet i et enormt hop, der i den nedadgående sol fik hele dagen op på plus igen. Ingen fisk på, men hold da op et fedt syn!

Nå ja...
Rev 8: Reddet på målstregen, hvis man kan sige det sådan... så satte jeg Javier af derhjemme og sagde han var velkommen at tage med ud på hans egen hjemmebane. Men han var uhørt træt i kroppen og jeg med. Alligevel syntes jeg liiiige at der skulle lidt vandaerobics for at fjerne den sidste energi og pløjede gennem 200 meter af rådden tang i vand til knæene, for at kunne tage 15 kast inden solen forsvandt. I det første kast fik jeg dagens eneste fisk - i de resterende tang på krogen. Er du gal det var mærkeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar