mandag den 8. maj 2017

2017.05.08 4 hurtige rev

Det skal tillægges at jeg ovenpå en lørdag morgen og formiddag med madlavning, forberedelse til mad med let stegning, grillning, vandbad og røg og så videre, lige ville ud et par timer, inden maden skulle kulminere på grillen og siden madbordet. Men den tur var ikke værd at skrive det vilde om. Jeg kørte over 3 rev, som jeg har for vane i foråret.
Det første rev: 2 meget små følgere i den skarpe sol og så et par næb. 12 grader.
Det andet rev: 2 næb der fulgte med. 12 grader.
Det tredje rev: Absolut ikke skyggen af fisk overhovedet. 12,5 grader.

Kan du godt se... der skete intet overhovedet.
Så lysten i dag var der, men troen på det kunne godt have været større. Det er bare det år her... jeg føler der mangler den der gode tykke blankfisk lige rundt om hjørnet. Men hjørnet flytter sig for det første hele tiden... siden er jeg vidst den eneste der forventer en god fisk :-)

Jeg gik ud på revet der havde holdt 12,5 grad forleden. Det var 9 i dag og vandet flot klart. Måske lidt for klart, men men... jeg fiskede hele revet af, frem til spidsen og ind i bugten. Ikke så meget som skyggen af fisk igen. Jo et horn, men come on. Nå, ikke dvæle ved samme plads - videre.

Næste rev virkede lige så tomt, men da jeg kom ud på hjørnet huggede det hårdt længst ude og en kampvillig havørred under målet kom ind til afkrogning. Det gentog sig kastet efter med en endnu mindre. Så er der fisk på plads. Endelig! Et næb fulgte efter og så fik jeg en lidt bedre fisk længst ude igen. Den tog line og kæmpede bravt og dagens 3. fisk - denne over målet - kunne lade sig afkroge. Siden døde det fuldstændigt! Jeg fiskede revet intensivt af, men endte med at køre til det næste, i læ for nogle kraftige haglbyger der trak ned nord fra. Fantastisk vejr at være ude i - i maj!

Historien fra det første rev gentog sig og jeg opgav lidt hurtigere end vanligt for at tage hjem - men stoppede alligevel på det rev jeg plejer at starte på, når jeg fiske mig hjem over 3 rev. Det så fantastisk ud. Helt igennem smukt og fiske indbydende og mens store uvejsskyer atter engang trak ned over Sydkysten og hætten kom op i den tiltagende kolde vind, kunne jeg opgive ævred efter 2 timer uden så meget som skyggen af havørred og kun kun et enkelt horn der fulgte efter.

Jeg venter lige lidt mere på den gode fisk. Åbenbart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar