onsdag den 17. maj 2017

2017.05.17 De tynde... og kun de tynde...

Som jeg skrev i går... om den store derude... det er vist bare noget jeg bilder mig ind. Dagen var lagt til den helt store jagt. Der var konstateret forurening flere steder i går og jeg søgte mig derfor mod pladser, hvor der traditionelt ikke er så mange horn. En udmærket taktik, bortset fra den manglende tilstedeværelse fra 6 kilos fisken.

Jeg startede i syd, med en vind fra syd. Fantastisk fiskevejr. Helt igennem umådeligt flot og tiltalende. Med 10 grader i vandet og allerede 18 for oven, var det samtidigt en fornøjelse lidt ud over det vanlige. Der var horn på plads, men med tanke på alle de kast jeg tog, var det en succes at kun 2 formåede at finde vej til krogen. Jeg ventede på at den store tordnede på - men alt jeg så til fisk på denne drøm af en fiskeplads, var en større havørred der gled forbi mig på sandet, mens jeg stod og målte temperaturen. Snak om lang næse!

Jeg kørte til Henriks plads. Det er længe siden jeg har set så mange horn. Totalt forurenet.
Så kørte jeg til Henriks anden plads. Her var også horn. Men de fulgte kun lige efter. Der var til gengæld ingen fisk heller.
Så... jeg kørte til.... Henriks tredje plads. Fiskede igennem i over 4 timer uden pause og havde til sidst en lille følger. Fik et par kast senere en undermåler, der i hugget rev min skulder af led i hugget. Så fiskene ville det åbenbart gerne - hvis de var der? De måtte være andre steder, tænkte jeg og overvejede hjemturen, da jeg stod længst i øst.

Sæsonen for heldagsture er slut i denne omgang. Kysten er blevet stærkt forurenet af alle pestilensers moder. Nu må jeg satse på aftenture, for vandet er altså kun 10-11 grader.

Nå jo... sluttede dagen af med at fiske med Henrik. Vi kastede os ind i solnedgangen, uden så meget som skyggen af en havørred.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar