tirsdag den 16. maj 2017

2017.05.16 De tynde og de tykke

Der var lige plads til en kort tur og på skemaet havde jeg i den trættende østenvind, en plads der plejer at være fin i alle vinde. Måske lige bortset fra det mærkelige år 2017... men ellers.

Men på vejen stoppede japaneren på favoritten, fordi vandet bare så magisk ud. Den korte tur var der egentlig ikke plads til, men jeg har et eller andet i kroppen der trækker mig ud. Det er den der fede bamse. Det mærkelige år til trods, har givet mig mere fiskefeber og jeg drømmer virkelig meget om den store fede 6 kilos. Den må altså være derude til mig!

Det var i hvert fald grundlaget for den korte tur, men det var de lange tynde der hev i wobleren, til trods for sølle 9 grader i vandet. Jeg gik over revet og den faldende vandstand, gav mig lidt flere udfoldelsesmuligheder, da jeg kunne gå lidt nye veje. De tynde blev skiftet ud med en tyk, da en målsfisk huggede hårdt på OLR Kutlingen. Den var mere i luften end i vandet og jeg tænkte at stimen med de sultne, store og fede havørreder nu endelig kom - en tanke jeg næsten aldrig tænker......

Og så skete der intet mere. Overhovedet. Igen.

Besøg på 2 andre rev, gav mig mareridtsagtige scenarier, da der var fuldt med horn. Helt vildt så mange der var. Nææhh... så hellere tilbage til hvor jeg startede. Men der var lige så dødt, som da jeg forlod det. Jeg satsede på en sandstrækning på vejen hjem, men der var kun skarv og måger hjemme.

Nå, men så kommer den 6 kg´s nok en anden dag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar