mandag den 3. maj 2021

2021.05.03 Et stort tillykke

Torsdag ringede Javier og spurgte om vi skulle på kysten på en lille aftentur. Jeg var faktisk tændt på en aftentur, men afbøjede fordi jeg gerne undgår de horn. Jeg ved ikke om mit afslag måske gjorde krudtet vådt hos Javier, for han gav mig ret og blev siden selv hjemme.
Så da det blev fredag og han igen spurgte, følte jeg mig lidt tarvelig, men på den anden side... der stod en weekend med en del arbejde for døren og jeg ville faktisk gerne ud, men var stadig alt for irriteret over de horn der ødelægger alt. Et afslag jeg kom til at fortryde, da fredags turen senere viste sig at byde på en flot 3 kilos som huggede i stedet for hornfiskene.

Så lørdag, da jeg stod i haven og havde 2 måneders forsinket havearbejde foran mig, ringede Javier naturligvis ikke, for jeg var jo i gang her og han ville fiske, hvorfor han gik til kysten og tog de første kast. Der var givetvis horn på plads, men kun et enkelt efter. Hvad der også var på plads, var den fisk vi jagter dag ud og dag ind, når vi er ude.

Det sagde "booom" i følge Javier - og da jeg fik telefonsamtalen, var det fra en forpustet Javier. Han havde lige landet en ny PR. Han kunne slet ikke styre sig i telefonen, men jeg hørte ordene: Den vildeste fight, vanvittige udløb, stor og tyk, ny PR, smældfed, tobiser i munden... mens jeg stod og grinte højlydt. Der var ingen tvivl om at han havde landet en superfisk og efter samtalen, tikkede billedet ved siden af ind. 5,3 kilos kystbombe!

Så et stort tillykke med din PR fisk Javier - det er fandme godt kæmpet!

Du kan læse hans egen beretning på hans blog, hvis link står til højre på siden :-)

1 kommentar: