onsdag den 6. april 2005

2005.04.06 Gang i fiskene


Igår var jo en hemmelig dag. Ingen fisk, og netop som jeg havde skrevet mit indlæg og sat mig ind i divaen for at slappe af, skriver Fredrik at han har fiskeri. Det er fandme typisk! Men sådan er der så meget.

Idag skulle jeg til bil-doktoren. Heldigvis havde den nul huller, så den kunne bringe mig ud til vandet bagefter. Jeg fiskede på 3 pladser i 4 timer - de første 3 timer var helt uden fisk, og det så ellers bare så kanongodt ud. Men på den tredje plads havde jeg en sporvogn (det er en følger på svensk) Den fulgte efter meget langt bag blinket. Den så jeg ikke mere til, men nu var da ihvertfald fisk i området, eller...? Jo en enkelt sortfisk med krudt i, på den anden side af revet. Heldigvis ringede Fredrik og fortalte at han havde fri nu og at han pønsede på at tage ned på revet han var på igår. God idé!

Vi ankom samtidigt som 6 danskere (!) og der stod 2 danskere i forvejen. Pladsen kan bære det, men sjældent har jeg set så mange folk der. Så Fredrik og jeg endte ude på et hjørne i gin-klart vand, og kastede løs. Jeg havde et forsigtigt hug, og ellers var det kun en af de danske rev-kammerater der fik en mindre blank.

Til gengæld gik de efter en halv time og så skulle vi lige derover og kaste. Jeg havde fisk i første kast. Andet kast et godt hug. Tredje kast endnu et hug og så skulle fiskene og jeg lige bruge 5 minutter på at samle os, før den sad dér efter spinstop. En temmelig kedelig fight, uden nogen udløb, endte med vandplaskeri og postyr i tang og sten foran mig, men håndtaile en smuk 3 kg´s blanko, kunne jeg da.
Ud igen - hvor der er en, er der flere. Og så skal jeg ellers lige love for at fisken var på plads. Hug og følgere, mistet fisk og fisk på land i 10 vilde minutter. COOL! Det skete i tirsdags, nu skete det igen. Og så var der endda fisk tilbage, efter den første omgang. Bl.a en meget smuk og fed 55 cm´s blanko, med rigtigt mange prikker, som jeg genudsatte. Det varmede med de fisk, trods den tiltagende hårde vind.

p.s. til Lars fra Århus: Du har helt ret!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar